2012. február 7., kedd

Prológus


Harry és Kendra 


Ez a történet kicsit eltér az eredeti sztory-tól.Az én elképzelésem szerint nem haltak meg Potterék. Voldemort elrabolta Harryt és Bellatrix-al nevelik .Azt mondták neki, hogy a szülei eldobták és ők befogadták. Ezért Voldemortot Tom bácsinak hívja, vagy bácsikámnak Bellatrixet meg Bell néninek, vagy nénikémnek. Harry a legjobb barátja Kendra Rockwood igen egy lány, akinek meghaltak a szülei ezért nagybátyja neveli. Valószínüleg ezért is lehetek jobban, mert megértették egymás fájdalmát hisz mindketten árvák voltak. Kendra és Harry szinte elválaszthatatlanok voltak. Kedvenc játékuk a kvidics volt ahol ők mindig elverték a triót aki Malfoy, Crack és Monstro-ból állt. Nagyon nem bírták Malfoyékat és mivel Tom nagyon vigyázott Harryre nem egyszer megbüntette a Malfoy családot.
            Eközben a Potter házaspár élte az életét igaz nem túl vidáman mindig csak Harry-re gondoltak De született egy leányuk akit Lizzy Potter-nek nevezztek el. James húga közben összejött Perselus-szal és született nekik is egy lányuk Isabella Potter (Piton-nak) neveztek el .
Közvetlen szomszédokkal nagyon jó kapcsolatuk volt Granser házaspár, akiknek egy lányuk volt Hermione és a Weasley család, akiknek sok gyerekük volt számszerint 7  de csak 4 élt velük már az ikrek Fred és George Ron aki most fog menni a Roxfortba Hermionéval és Ginny aki jövőre mehet csak de nem bánja mert Bella (Isabella becézése) és Lizzy is csak jövőre megy .A három család minden nyáron tart egy nyárbúcsúztató partyt. Épp evéshez készülődtek, mikor megjelent valaki és mindannyian meg ijedtek.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése